В Перу в контейнері зі спаржею знайшли 58 пакунків кокаїну з портретами Гітлера. Вже відомо, куди везли


13:3927.05.2023

Перуанська антинаркотична поліція вилучила 58 однокілограмових пакунків з кокаїном із зображенням нацистського прапора на зовнішній стороні та ім’ям Гітлера, надрукованим низьким рельєфом.

Про це повідомляє The Times of Israel.

Виявлення відбулося в порту Пайта, на північному тихоокеанському узбережжі Перу, недалеко від кордону з Еквадором.

Наркотики були заховані у вантажному контейнері зі спаржею на судні під ліберійським прапором SC Anisha R, яке раніше кинуло якір в еквадорському порту Еквадору, згідно з поліцейським звітом, отриманим агентством Associated Press. У повідомленні йдеться, що вантаж призначався для порту в Бельгії.

Управління по боротьбі з наркотиками перуанської поліції продемонструвало AP відео та фотографії, на яких видно, що наркотики знаходилися у вентиляційній системі контейнера. Поліція продовжує обшукувати понад 80 контейнерів на судні.

Перуанська влада раніше повідомляла про виявлення кокаїну в упаковках у формі цегли з різними і дивними символами, але ніколи не з прапором нацистської Німеччини.

За оцінками влади Перу, країна виробляє близько 100 тонн наркотиків на рік, і більшість з них потрапляє до Європи морем, а також невеликими літаками, які перевозять кокаїн до Болівії, прямуючи до атлантичних портів.

За даними Організації Об’єднаних Націй, Перу посідає друге місце у світі за обсягами вирощування кокаїнового листа і друге місце у світі за обсягами виробництва кокаїну, згідно з даними Адміністрації США з боротьби з наркотиками.

Нагадаємо також: «Тотальный кайф». Гитлер и наркотики на службе национал-социализма



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube