Site icon inshe.tv

На Миколаївщині вже розмінували майже 85 га деокупованих територій. Але ще не всі – в Снігурівській громаді на мінах підірвались дві корови (ФОТО)

Сьогодні, 5 січня, на спецлінію 101 сповістили про те, що під час випасу худоби на полі на ворожій міні підірвались дві корови.

За інформацією ГУ ДСНС України у Миколаївській області, це сталось поблизу села Новокондакове Снігурівської міської територіальної громади Баштанського району.

Рятувальники нагадують, що ці території Снігурівщини ще не перевірені піротехнічними розрахунками, і тому є небезпечними.

На даний час з початку деокупації піротехніки провели розмінування майже 85 га звільнених територій, поінформували в поліції Миколаївської області. Упродовж відпрацювання територій правоохоронці виявили, вилучили та знищили понад 520 вибухонебезпечних предметів різного типу.

Ворожі війська зберігали їх на територіях приватних підприємств, сільськогосподарських боксів, у квартирах місцевих мешканців, у приватних будинках, на городах і присадибних ділянках та навіть у погребах та господарчих приміщеннях.

Будьте обережні!

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині виявили ФАБ-250, скинуту росіянами на мирних мешканців, – на щастя, вона не розірвалась (ВІДЕО)

Exit mobile version