Site icon inshe.tv

Смерч у Криму. Негода рознесла устричну ферму, пошкодила машини (ВІДЕО)

Смерч у Криму. Негода рознесла устричну ферму, пошкодила машини (ВІДЕО) 1

Стихія розбушувалася в тимчасово-окупованому Новоозерному. Найсильніший вітер пошкодив автомобілі та зніс дах на підприємстві.

Учора, 18 серпня, на території тимчасово окупованого селища Новоозерне у Криму було зафіксовано сильний смерч. Унаслідок негоди там вітром рознесло устричну ферму. Також стихія пошкодила автомобілі, припарковані поблизу. Про це повідомили російські ЗМІ, передає Фокус.

YouTube video player

Так зване кримське управління Міністерства з надзвичайних ситуацій РФ повідомило, що внаслідок смерчу жертв і постраждалих немає. Тим не менш, на території ферми було пошкоджено дах, а також п’ять особистих автомобілів.

За даними російських журналістів, протягом учорашнього дня в різних районах Криму пройшли сильні опади, через що в Чорноморському районі було введено режим надзвичайної ситуації — з 12:00 до 20:00 там випало 20 міліметрів опадів. Тим часом у Роздольненському районі випало 22 мм, Нижегірському — 30 мм, а в Ялті аж 94 міліметри опадів.

Також в РФ повідомили, що в Ялті вдень 18 серпня лише за 3 години випало дві місячні норми опадів.

Проте вчорашнім днем розгул стихії у Чорноморському регіоні не завершився — сьогодні негода, судячи з прогнозу, торкнеться і російського міста Сочі. У зв’язку з цим там оголосили штормове попередження, також існує можливість утворення смерчів над морем, а вітер може посилитися до 14 метрів за секунду. Відпочивальників у Сочі просять не перебувати поблизу води та не залишати автомобілі під хиткими конструкціями.

Exit mobile version