Україна продовжує роботу на інформаційному фронті і розраховує свою відповідь на дії ворога: про що у своєму зверненні казав Зеленський (ВІДЕО)


20:1424.07.2024

«Почав сьогодні день із доповіді щодо роботи ППО – закінчення тренування наших воїнів та розгортання «петріотів» в Україні.

Сьогодні вже доволі детально спланували нашу роботу на серпень – вересень із закордонними аудиторіями. Інформаційну роботу, зустрічі й перемовини, участь у самітах. Зараз, цими тижнями, у світі хоч і сезон відпусток, але в нас жодних пауз бути не може. І тим більше не може бути перерв у донесенні інформації про Україну – про наш захист від російського терору, про наші потреби.

Сьогодні ж було кілька доповідей, які додають більш ясного розуміння і завдань, і потреб. Була доповідь керівника Служби зовнішньої розвідки Олега Іващенка – про те, чого очікувати найближчим часом і якими можливостями обов’язково Україні треба скористатись. Також детально поговорили з міністром оборони України Рустемом Умєровим щодо забезпечення наших військових завдань на цей місяць. Готуємо новини. Говорив сьогодні і з Головкомом Сирським, була доповідь щодо фронту, наших захисних дій».

Звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 882 доби повномасштабного російського вторгнення.

Як повідомляло Інше ТВ, На Покровському напрямку ворог продовжу атакувати наші позиції, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube