Посол Королівства Данія – знов у Миколаєві: в центрі уваги – підготовка регіону до зими (ФОТО)


19:5704.07.2024

У четвер, 4 липня, до Миколаєва з робочим візитом прибув Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Данія в Україні Олє Егберг Міккельсен та керівник Офісу Посольства Королівства Данія в Миколаєві Якоб Хансен.

На зустрічі з начальником Миколаївської ОВА Віталієм Кімом вони обговорили нагальні питання щодо підготовки регіону до нового опалювального сезону. Зокрема, закупівлю додаткових джерел генерації електричної й теплової енергії, палива тощо.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

«Невідомо, скільки ще ракетних атак ворог може завдати по енергетичній інфраструктурі нашої країни. Але одним із наших пріоритетних завдань наразі є забезпечення жителів області всім необхідним для їхньої повноцінної життєдіяльності в зимовий період», – підкреслив Віталій Кім.

Зі своєї сторони Олє Егберг Міккельсен запевнив про готовність Уряду Данії до посилення спроможностей області та оперативного реагування на обґрунтовані потреби її жителів у цьому напрямку.

Також учасники зустрічі обговорили шляхи вдосконалення діяльності Агенції регіонального розвитку Миколаївщини та питання доступних шляхів кредитування задля підтримки бізнесу в області.

Як повідомляло Інше ТВ, 2 липня Миколаївщину відвідали посли Швейцарії та Австрії разом з делегацією УВКБ ООН (ФОТО). Також нещодавно Миколаївщину відвідав Посол Німеччини в Україні Мартін Єґер – цікавився ситуацією в енергетиці (ФОТО).



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube