“Єрмак — потужний менеджер, він робить те, що кажу йому я”, – Зеленський про узурпацію влади (ВІДЕО)


13:3604.07.2024

Президент Володимир Зеленський прокоментував заяви у ЗМІ про те, що голова Офісу президента Андрій Єрмак начебто має забагато влади. Глава держави вважає, що це спрямовано на те, що атакувати його самого.

Про це він сказав в інтерв’ю для Bloomberg.

“Єрмак — потужний менеджер, один із дуже потужних менеджерів у моїй команді. Я його поважаю за результат. Він робить те, що говорю йому я. І він виконує ці завдання”, — сказав глава держави.

Зеленський припустив, що критика на адресу керівника ОПУ пов’язана за спробами вдарити по самому президенту.

“Так завжди, коли ви хочете послабити ту чи іншу людину — ви будете бити по команді. А коли вони доб’єте команду цієї людини — ви почнете бити по цьому президенту”, — пояснив він.

За словами Володимира Зеленського, в цьому полягає політика тих, хто ним не задоволений.

“А мною незадоволені не тільки росіяни. Росіяни передусім хотіли тими чи іншими спробами знищити мене, тому що для них це план окупації, один з планів. Так само вони це лобіювали в інших країнах світу. На жаль, не тільки росіяни хочуть слабкого президента України. Слабкий президент України — це можливість відірвати від України половину територій, це можливість Україну зупинити дорогою на вступ до ЄС. Це можливість закрити мені рота, можливість мати іншу людину на чолі України, яка не буде мати вплив на ті чи інші суспільства”, — сказав президент.

За його словами, росія запускала багато дезінформації про те, що рішення ухвалює не він, а тіньові люди, що він не контролює партію і не має впливу на деяких міністрів.

«Я не хочу мати вплив. Є закон. Я президент згідно з українським законодавством”.

Він додав, що до Єрмака подібну інформацію розповсюджували про інших політиків.

Нагадаємо: Якщо “мирні” пропозиції Трампа передбачають втрату української незалежності і державності, ми хочемо знати про це вже сьогодні, – Зеленський



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube