В Одесі чоловік облаяв ветлікаря-ветерана ЗСУ на протезах. Його змусили вибачитись – ветеран вибачення не прийняв (ВІДЕО)


06:0604.07.2024

У ветеринарній клініці чоловік облаяв лікаря Олексія Притулу, який є ветераном Збройних сил України, коли побачив, що той на протезах. Відвідувач хотів, щоб ветеринар підійшов до його собаки.

Про це ветеран повідомив в Instagram, пише «Громадське».

Ветеран опублікував відео, на якому видно, як відвідувач показує проблему у свого собаки. На прохання ветерана розвернути тварину іншим боком, чоловік запитав: «А ви не можете [підійти й] подивитися?».

На це ветеран розвернувся і показав, що має протези. У відповідь почув у свій бік образливу лайку від чоловіка: «Пішов тоді ти нах*й, п*дар, бл*дь».

«Це відбулося сьогодні, під час мого звичайного робочого ранку… [Цим відео] можна буде ілюструвати пости про підводні камені на шляху до повернення ветеранів з інвалідністю до роботи й звичайного життя», — прокоментував ситуацію ветеран у соцмережі.

Олексій Притула зазначив, що це «поки що» одиничний випадок, який із ним стався. Він обурений таким вчинком відвідувача, додавши, що знає його імʼя. Водночас ветеран вважає, що імовірність юридично притягнути до відповідальності чоловіка є вкрай низькою.

Як додає видання, у мережі з’явилося відео, як чоловік просить вибачення в лікаря-ветерана Олексія Притули, якого він образив. Каже, не бачив, що ветеринар на протезах, і що йому здалося, ніби той «не так з ним розмовляв». Олексій Притула заявив, що не приймає вибачення.

Відео, як чоловік просить вибачення, опублікував депутат Одеської обласної ради Андрій Бабенко.

За словами чоловіка, він не бачив, що лікар на протезах, і був знервований, коли виходив з кабінету.

«Я зайшов до вас до кабінету і мені здалося, що ви якось не так зі мною розмовляли. Мені дуже прикро, що так сталося. Але я вам реально відверто кажу, не на камеру», — сказав чоловік.

Згідно повідомлення «NV», кривдник ветерана – це Вадим Шевеленко. У Telegram-каналі Як це бачу я повідомляється, що Шевеленко є власником компанії Одесаспеценерго, яка фігурує у розслідуваннях журналістів про розпил державних коштів на тендерах Миколаївської ОДА. Станом на 2020 рік він був радником віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.

Як повідомляло Інше ТВ, Дружній вогонь. Як байрактарщина, “фортеця Бахмут”, “чмоні” і “Крим до літа” б’ють по своїх



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube