Байден визнав, що “ледь не заснув” під час дебатів


09:0903.07.2024

Президент США Джо Байден у вівторок визнав, що його виступ під час президентських дебатів минулого четверга був не найкращим, але звинуватив у цьому часовий лаг після двох закордонних поїздок на початку червня.
Після невдалого виступу на дебатах минулого тижня Байден зіткнувся зі зростаючими питаннями щодо своєї заявки на переобрання у 2024 році, а один з колег-демократів у Палаті представників у вівторок публічно закликав його знятися з перегонів.

Виступаючи на передвиборчому заході в Макліні, штат Вірджинія, у вівторок ввечері, Байден визнав, що дебати з колишнім президентом Дональдом Трампом, його суперником-республіканцем, пройшли не дуже добре.
“У мене був не найкращий вечір, але справа в тому, що, як ви знаєте, я не був дуже розумним”, – сказав Байден, виступаючи на заході зі збору коштів для своєї кампанії без допомоги телесуфлера. “Я вирішив кілька разів об’їхати весь світ, пройшовши близько 100 часових поясів … перед … дебатами”.

“Не послухав свого персоналу, повернувся і ледь не заснув на сцені”, – сказав він. “Це не виправдання, але це пояснення”.

Байден здійснив дві окремі поїздки до Франції та Італії протягом двох тижнів минулого місяця, вилетівши вночі з саміту “Великої сімки” в Барі, Італія, щоб взяти участь у зборі коштів разом з колишнім президентом Бараком Обамою в Лос-Анджелесі 15 червня, а наступного дня повернутися до Вашингтона.
Потім він провів шість днів у Кемп-Девіді, готуючись до дебатів 27 червня.

Нагадаємо також: Ні кроку назад. Демократи можуть офіційно висунути Байдена вже в липні, щоб припинити скиглення в партії, – Bloomberg



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube