Сирський: «Лінія активного фронту збільшилась»


21:1402.07.2024

Лінія активного фронту збільшилась.

Це один із висновків, який озвучив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, який тиждень працював на Східному фронті, передає Інше ТВ.

О.Сирський побував практично в усіх бригадах Покровського, Курахівського, Времівського, Торецького, Краматорського напрямків, а також тих, які ведуть бої у Вовчанську та під Харковом.

«Скрізь тривають жорсткі бойові дії різної інтенсивності. У порівнянні з попередньою поїздкою два тижні тому додався Торецький напрямок, де воїни 95 десантно-штурмової бригади героїчно кожного дня суттєво зменшують чисельність атакуючих орд противника.

Складною залишається обстановка на Покровському напрямку. Противник, ставлячи за мету прорив нашої оборони, в черговий раз провів заміну ударних частин, штурмові загони яких повністю втратили боєздатність та продовжив наступальні діі. Попри високі втрати у бронетехніці, ворог продовжує її використання у поєднанні з інтенсивним вогнем артилерії та ударами fpv-дронів. Незважаючи на посилення наших підрозділів резервами, цей напрямок потребує постійної уваги та забезпечення додатковою кількістю боєприпасів і вогневих засобів.

На інших напрямках інтенсивність бойових дій знизилася, разом з тим лінія активного фронту збільшилася», – підкреслив Головнокомандувач ЗСУ.

Як повідомляло Інше ТВ, станом на 16.00 з початку доби на фронті було 93 бойових зіткнення, росіяни посилюють атаки на Донеччині, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube