«Ми можемо й повинні робити все, щоб в України був результат» – звернення Зеленського (ВІДЕО)


20:0921.06.2024

Своє сьогоднішнє звернення Президент України Володимир Зеленський розпочав з футболу, однак також торкнувся і затвердження Євросоюзом переговорної рамки для вступу України в ЄС. Очільник держави зауважив, що вже затвердив склад делегації на перемовини про вступ в ЄС.

Про це передає Інше ТВ.

Звісно, у зверненні Президент говорив і про ситуацію на фронті.

«Сьогодні було багато уваги фронту – нашим військовим, нашим перспективам. Була, зокрема, доповідь голови Служби зовнішньої розвідки. Була доповідь Головкома. Я пишаюся всіма нашими людьми, які надзвичайно стійко, надзвичайно хоробро зараз відбивають російські штурми. Харківщина – ситуація стала ще більш стабілізованою. І це – заслуга наших воїнів. Донеччина – надзвичайно складно. Особливо це Покровський напрямок – десятки російських атак щодобово. Дуже важливо вистояти там, знищувати окупанта й не давати Росії жодного приводу сподіватися на те, що у війні проти України Росії щось вдасться. Ми можемо й повинні вибивати для України результат. В усьому. Завжди. Коли є можливість, коли є шанси й коли ми самі зобов’язані створювати для себе шанси на перемогу. На успіх України», – сказав Володимир Зеленський.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 849-го дня повномасштабної війни.

Як повідомляло Інше ТВ, станом на 19.00 кількість боєзіткнень на фронті з початку доби зросла до 99, росіяни атакують на кількох напрямках і закидують КАБами, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube