За лаштунками Саміту всі говорили про останній ультиматум Путіна, – Зеленський (ВІДЕО)


17:4316.06.2024

Заява Володимира Путіна про те, що Україна задля миру повинна повністю вийти з 4 своїх областей, які РФ внесла в свою конституцію, корисна для нас.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський прес-конференції за підсумками саміту миру в Швейцарії.

“Мир не потрібен їм, це факт. Мир потрібен всім нам”, – сказав він, зазначивши, що конференції у Швейцарії взяли участь країни, де мешкає більшість населення світу.

За його словами, Росія припустилася багатьох трагічних історичних помилок, починаючи з окупації Криму.

Коментуючи заяву Путіна перед самітом Зеленський зазначив, що “також помилка – зривати саміт миру, виходячи з таким меседжем”.

“При цьому серйозна помилка, людина, яка пропонує вийти ще з якихось наших територій. Тобто люди, яка хоче закінчити війну, вона може говорити будь-що, навіть про заморожений конфлікт, який нас не влаштовує. Але тут людина провокувала і лякала весь світ, говорячи, що не хоче закінчувати війну, а хоче захоплювати території”, – додав Зеленський.

Зеленський визнав, що “це велика помилка, але для нас вона корисна”.

“Тут за лаштунками країни говорили, що цим меседжем Путін передав всьому світу, що все, що він до цього говорив про реальне бажання закінчити війну, тепер помножене на нуль. Це говорили всі країни. Навіть ті, які мають інший погляд. Або мали”, сказав Зеленський.

Нагадаємо: “Якщо Росія не погодиться, ми змусимо її здатися”, – Мелоні на саміті миру (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube