Кількість боєзіткнень з початку доби збільшилась до 60, тривають бої на Покровському, Курахівському, Краматорському та Харківському напрямках, – Генштаб


16:2915.06.2024

Від початку доби на фронті російсько-української війни відбулося 60 бойових зіткнень. Наші захисники зупиняють ворога, тримають рубежі та руйнують плани російського агресора. В основному окупанти продовжують тиснути на Покровському напрямку.

Про це йдеться в оперативній інформації Генштабу ЗСУ станом на 16.00 15.06.2024, передає Інше ТВ.

Агресор збільшив кількість атак на Харківському напрямку до п’яти за сьогодні. Бої тривають в районі Вовчанська. Також в цьому районі ворог застосував КАБи з території Бєлгородської області (рф).

На Краматорському напрямку загальна кількість спроб окупантів просунутися наразі дорівнює трьом, активні бойові дії на цей час відсутні.

На Покровському напрямку тривають дев’ять боєзіткнень в районах Новоолександрівки, Калинового, Новоселівки Першої. За сьогодні уже 24 рази ворог намагався тиснути на цьому напрямку за підтримки авіації, зокрема бомбардував КАБами райони Новогродівки, Олександрополя, Мирного, Желанного, Євгенівки, Новоселівки Першої та Карлівки. Напрямок залишається найгарячішим.

Триває бій в районі Красногорівки на Курахівському напрямку. Наразі тут нараховується уже сім боєзіткнень з початку доби.

На Времівському напрямку ворог намагався атакувати вісім разів. Всі спроби поліпшити своє тактичне положення виявилися безуспішними.

На Придніпровському напрямку закінчилась невдачею спроба агресора атакувати в районі Кринок.

На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала.

Як повідомляло Інше ТВ, станом на 13.00 майже третина з 44 боєзіткнень з початку доби на фронті було на Покровському напрямку, – Генштаб



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube