Зеленський прибув до Сінгапура


13:3201.06.2024

Президент України Володимир Зеленський прибув до Сінгапура для участі в конференції «Діалог Шангрі-Ла» – ключовому майданчику для безпекових тем в Азійсько-Тихоокеанському регіоні.

Про це він повідомив на своєму телеграм-каналі, передає Інше ТВ.

«Глобальна безпека неможлива, коли найбільша країна світу ігнорує визнані кордони, міжнародне право й Статут ООН, шантажує голодом, темрявою та ядерною зброєю.

Відновлення справедливого миру в Україні, гарантування глобальної продовольчої та ядерної безпеки – це завдання Глобального саміту миру у Швейцарії. Саме тому нам важливо буде почути там голос Азійсько-Тихоокеанського регіону.

У Сінгапурі я виступлю на конференції та проведу низку зустрічей, зокрема з Президентом Сінгапуру Тарманом Шанмугаратнамом і Прем’єр-міністром Лоуренсом Вонгом, Президентом Тимор-Лешті Жозе Рамушем-Ортою, міністром оборони США Ллойдом Остіном, сінгапурськими інвесторами», – зокрема, написав очільник української держави.

Як повідомляло Інше ТВ, вчора, 31 травня, Зеленський підписав безпекову угоду з Швецією, а також з Норвегією та з Ісландією.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube