Вночі морські дрони ГУР підбили в Криму 2 катери РФ (ВІДЕО)


10:0830.05.2024

В ніч 30 травня в результаті спецоперації Головного управління розвідки Міноборони України було уражено два російські катери, імовірно – типу КС-701 “Тунець” – в тимчасово окупованому Криму.

“30 травня 2024 року спецпідрозділ ГУР МО України “Group 13” за допомогою українських ударних морських дронів Magura V5 вчергове результативно атакував корабельно-катерний склад держави-агресора росії у тимчасово окупованому Криму.

Успішна спецоперація стала можливою завдяки підтримці глобальної платформи United24″, – повідомили в ГУР.

З метою знешкодження ударних морських дронів на підході до бухти Вузька російські окупанти в Криму 32 рази підіймали в небо бойову авіацію, зокрема ― літаки Су-27/30/35, МіГ-29, Бе-12, Ан-26 та гелікоптери Ка-27/29 і Мі-8.

Також загарбники хаотично застосовували стрілецьку зброю та 30-мм гармати. Утім нічого не завадило спецпризначенцям ГУР МО України успішно виконати бойове завдання: внаслідок удару було знищено два катери росії ― за попередніми даними, швидкісних транспортно-десантних КС-701 «Тунєц».

Нагадаємо, лише з початку 2024 року спецпідрозділ “Group 13” за допомогою ударних морських дронів Magura V5 вже знищив російські: ракетний корабель «івановєц», великий десантний корабель «цезарь куніков», корвет «сєрґєй котов», швидкісний патрульний катер «манґуст». Слава Україні!

Нагадаємо, як повідомляло ІншеТВ, окупаційна влада Криму повідомляла, що внаслідок нічної ракетної атаки в районі Керченського мосту були вражені 2 баржі. «Під час відбиття ворожої атаки по об’єктах транспортної інфраструктури м. Керч від уламків збитих ракет постраждали два пороми – автомобільний і залізничний – пошкоджено засклення надбудов. Жертв серед моряків і цивільних немає”.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube