Site icon inshe.tv

“Лайно собаче”! Трампа освистали на з’їзді лібертаріанців (ФОТО)

Поява Трампа на з’їзді лібертаріанців, незвична для республіканського кандидата на посаду глави Білого дому, також свідчить про те, наскільки серйозно він і його кампанія сприймають загрозу з боку незалежного кандидата Роберта Ф. Кеннеді-молодшого, який давно виступає проти вакцин і мандатів і який виступив на з’їзді у п’ятницю.
Трамп посилює нападки на Кеннеді, який балотується як незалежний кандидат, нещодавно назвавши його «фальшивим» прихильником антивакцинації.

Опитування громадської думки свідчать, що Кеннеді відтягне голоси як у Трампа, так і у Байдена, але поки не ясно, хто з кандидатів від основних партій більше постраждає від того, що Кеннеді претендує на посаду в Білому домі, пише Reuters.

Організатори Лібертаріанської партії заявили, що Байдена також запросили виступити на з’їзді, але він відмовився.

«Лібертаріанська партія може багато чого змінити. Якщо ми об’єднаємося, нас не зупинити”, – сказав Трамп під оплески і глузування.

"Лайно собаче"! Трампа освистали на з'їзді лібертаріанців (ФОТО) 1
"Лайно собаче"! Трампа освистали на з'їзді лібертаріанців (ФОТО) 5

Трамп сказав, що він «лібертаріанець, навіть не намагаючись ним бути», і що Лібертаріанська партія повинна підтримати його – ще одна репліка, яку зустріли оплесками і глузуваннями.

Не стримавшись, Трамп пожартував над натовпом, заявивши, що якщо вони не підтримають його, він і надалі отримуватиме лише крихітну частку підтримки виборців на національних виборах.
Він пообіцяв, що в разі перемоги на виборах призначить лібертаріанця до свого кабінету міністрів, що було зустрінуте вигуками «лайно собаче!».

"Лайно собаче"! Трампа освистали на з'їзді лібертаріанців (ФОТО) 3
"Лайно собаче"! Трампа освистали на з'їзді лібертаріанців (ФОТО) 6

За одну обіцянку Трамп отримав бурхливі оплески. Для лібертаріанців закликом до об’єднання є справа Росса Ульбріхта, який відбуває довічне ув’язнення за створення і функціонування веб-сайту Silk Road, який дозволяв користувачам таємно купувати і продавати наркотики та інші нелегальні товари.

Лібертаріанці вважають, що вирок, винесений Ульбріхту в 2015 році, являє собою перевищення повноважень уряду і судової влади. Перед натовпом, який тримав плакати «Free Ross», Трамп пообіцяв пом’якшити вирок Ульбріхту, якщо він повернеться в Білий дім.

Нагадаємо також: Ніккі Хейлі повертається до Трампа? Перший крок зроблено

Exit mobile version