“Президент поговорив із Кубраковим. Буде цікавіша історія”. Що говорять про це в ОП і СН


08:5015.05.2024

Звільненого з посади віцепремʼєра Олександра Кубракова не будуть перепризначати в крісло міністра інфраструктури.

Про це стало відомо “Телеграфу” від співрозмовників в Офісі президента (ОП) та парламенті.

“Президент поговорив із Кубраковим. Буде цікавіша історія”, — сказало джерело видання на Банковій.

У правлячій фракції “Слуга народу” (СН) говорять, що депутати не готові знову підтримати вже ексміністра, адже він втратив довіру монобільшості. Хоча перед звільненням в парламенті ходили чутки, що Кубракова планують призначити лише міністром інфраструктури, та знову відокремити міністерство регіонального розвитку.

“Він втратив теплі відносини і з Офісом (президента — ред.), і з нами (парламентом — ред.). Наразі голосів за його призначення немає, і всі це розуміють”, — констатує джерело в СН.

Стосунки Кубракова із президентом зіпсувались після його рішення комунікувати з посольствами в обхід ОП. А монобільшість втратила довіру до нього після історії нібито хабарем від їхнього колеги Андрія Одарченка.

“Він (Одарченко — ред.) просив гроші на відновлення розбомбленого університету в Харкові. Якщо вони (Агентство — ред.) боялись, що він може заробити, то чому не поставили умову, що гроші будуть, але підрядника оберуть самі? А замість цього Андрій йде до Кубракова, той його відправляє до Найєма, який його починає провокувати на хабар. Навіть суддя, коли розглядав цю справу, сказав, що це перший випадок в його житті, коли не депутату пропонують гроші, а він”, — розповідає наш співрозмовник.

“У фракції цього не зрозуміли. Ставлення до Кубракова погане”, — додає джерело.

Нагадаємо: Відлуння гучної відставки. Чому Зеленський звільнив Кубракова



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube