Site icon inshe.tv

Миколаївський мисливець за HIMARS отримав 11 років (ФОТО)

Миколаївський мисливець за HIMARS отримав 11 років (ФОТО) 7

До 11 років увʼязнення засуджено мешканця Миколаївщини, який збирав інформацію про позиції ЗСУ та HIMARS для коригування ракетних ударів ворогом

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Миколаївської обласної прокуратури суд визнав громадянина винним у несанкціонованому поширенні інформації про розташування Збройних Сил України, вчиненого в умовах воєнного стану, з метою надання такої інформації державі, що здійснює збройну агресію проти України (ч.3 ст.114-2 КК України).

Миколаївський мисливець за HIMARS отримав 11 років (ФОТО) 1
Миколаївський мисливець за HIMARS отримав 11 років (ФОТО) 5
Миколаївський мисливець за HIMARS отримав 11 років (ФОТО) 3
Миколаївський мисливець за HIMARS отримав 11 років (ФОТО) 6

Прокурори довели, що місцевий мешканець за завданням представника спецслужби рф збирав та передавав інформацію про розташування підрозділів Збройних Сил України, озброєння і боєприпасів, які дислокуються на території Миколаєва та області, по яким у подальшому планувались ракетні та артилерійські удари зс рф.

Окремим завданням для зловмисника було пошук та фіксація місць знаходження чи пересування систем залпового вогню HIMARS.

У поле зору російських спецслужб він потрапив як активний прихильник прокремлівських поглядів щодо збройної агресії проти України. Зловмисник розповсюджував свої деструктивні дописи у соцмережах.

Пропозицію щодо негласної співпраці з агресором отримав на власний телефон через один із месенджерів. Після вербування приступив до виконання ворожих завдань із розвідувально-підривної діяльності.

Зловмисник був затриманий у серпні 2022 року під час його чергової розвідувальної «операції».

Exit mobile version