Рятувальна операція після ракетної атаки росіян на Київ, Харків і Павлоград: скільки загиблих та поранених на цей момент (ФОТО)


13:5623.01.2024

Триває рятувальна операція після сьогоднішньої ранкової масованої ракетної атаки росіян на Київ, Харків і Павлоград.

Президент України Володимир Зеленський назвав кількість загиблих та поранених, про яких відомо на цей момент, передає Інше ТВ.

«Станом на зараз відомо про 22 людини, які постраждали внаслідок ворожого обстрілу Києва. У Харкові через атаку терористів, за попередніми даними, загинули п’ятеро людей, 51 людина, зокрема чотири дитини, отримала поранення. З-під завалів врятовано 27 людей. У Павлограді російський терор забрав життя однієї людини. Мої співчуття всім рідним і близьким.

Наші героїчні рятувальники, ті, хто завжди першими прибувають на місця ворожих обстрілів, попри всі складнощі, продовжують свою дуже важливу роботу заради порятунку людей.

Дякую всім нашим захисникам і захисницям, працівникам і працівницям усіх екстрених служб, усім тим, чиє серце просто відчуває, що треба дбати про інших, треба допомагати іншим, коли від цього залежить життя», – йдеться в дописі очільника держави.

Як повідомляло Інше ТВ, Жахливі наслідки ракетного удару по Харкову (ВІДЕО).

Також повідомлялось Повітряні Сили України знищили 21 ракету ворога – Залужний



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube