П’ять пожеж за добу на Миколаївщині. Одна – через падіння уламків ракети (ФОТО)


09:5823.01.2024

Вчора, 22 січня, підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідували п’ять пожеж.

Як повідомляло ІншеТВ, у Миколаєві горів Палац культури «Корабельний» – рятувальники евакуювали 47 людей, з яких 40 дітей (ФОТО). І це була одна з пожеж.

Інша виникла внаслідок падіння уламків збиття ворожої керованої авіаційної ракети. Горіло перекриття будівлі, що не експлуатується. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу на незначній площі. Інформація щодо постраждалих не надходила.

П'ять пожеж за добу на Миколаївщині. Одна - через падіння уламків ракети (ФОТО) 1
П'ять пожеж за добу на Миколаївщині. Одна - через падіння уламків ракети (ФОТО) 5
П'ять пожеж за добу на Миколаївщині. Одна - через падіння уламків ракети (ФОТО) 3
П'ять пожеж за добу на Миколаївщині. Одна - через падіння уламків ракети (ФОТО) 6

Крім того, вранці у м. Первомайськ через коротке замкнення електропроводки загорілась господарча споруда. Пожежу ліквідували вогнеборці 23 державної пожежно-рятувальної частини на площі 12 кв. м.

Пообіді з невстановленої причини загорілися сміття та чагарники у м. Миколаєві. Вогонь загасили вогнеборці 4 ДПРЧ на площі 100 кв. м.

Вночі у с. Лиса Гора Мигіївської ТГ Первомайського району виникла пожежа літньої кухні на території приватного домоволодіння. Попередня причина її виникнення — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Полум’я приборкали вогнеборці місцевої пожежної охорони Софіївка-Мигиївської сільської ради на площі 20 кв. м.

Загалом від ДСНС залучались понад 40 вогнеборців, 10 спецавтомобілів.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube