Шварценеггера затримали в Німеччині – через годинник, за який актор віддав більше, ніж хотів отримати (ФОТО)


10:4418.01.2024

Американський актор, політик і бодибілдер Арнольд Шварценеггер провів приблизно три години на митниці в аеропорту Мюнхена (Німеччина) через годинник.

Про це в Telegram повідомило німецьке видання Bild.

За даними джерела Bild, 76-річний актор прилетів у столицю Баварії, щоб звідти поїхати до австрійського Кіцбюеля, де відбувається Всесвітній кліматичний саміт, але його затримали під час митного огляду.

Проблеми виникли через те, що під час випадкової перевірки у Шварценеггера виявили годинник швейцарської фірми Audemars Piguet. Актор, за даними джерел, заявив, що мав намір продати їх з аукціону приблизно за €20 тис.

Шварценеггера затримали в Німеччині - через годинник, за який актор віддав більше, ніж хотів отримати (ФОТО) 1
Шварценеггера затримали в Німеччині - через годинник, за який актор віддав більше, ніж хотів отримати (ФОТО) 3

Представник мюнхенської митниці Томас Майстер у коментарі Bild підтвердив, що стосовно Шварценеггера розпочали розслідування щодо ухилення від сплати податків. Митник підкреслив, що кінозірці треба було задекларувати годинник, “бо це імпорт”.

Bild зазначає, що на митниці та в поліції аеропорту Шварценеггер провів три години, після чого актора відпустили. Видання стверджує, що зірку змусили заплатити €26 тис. за годинник, €4 тис. податку і €5 тис. штрафу, до того ж половину суми вимагали сплатити готівкою.

У коментарі для Bild Шварценеггер назвав бюрократичну тяганину “проблемою, на яку хвора Німеччина”.

Нагадаємо: Як у Шварценеггера. Чотири поради, щоб наростити м’язи швидко і безболісно



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube