Site icon inshe.tv

Свято продовжується. Безугла відправляє “Квартал” на фронт, акторка скандального номера звернулась до “проплачених тварєй” (ВІДЕО)

Свято продовжується. Безугла відправляє "Квартал" на фронт, акторка скандального номера звернулась до "проплачених тварєй" (ВІДЕО) 4

Нардепка від “Слуг народу” Мар’яна Безугла вирішила розширити свій вплив на країну і тепер радить не тільки Залужному, а й оберігає президента від згубного впливу колишніх товаришів по цеху і вирішує, кого відсилати на фронт через невдалі жарти чи моральні помилки.

Свято продовжується. Безугла відправляє "Квартал" на фронт, акторка скандального номера звернулась до "проплачених тварєй" (ВІДЕО) 1
Свято продовжується. Безугла відправляє "Квартал" на фронт, акторка скандального номера звернулась до "проплачених тварєй" (ВІДЕО) 3

Так вона прокоментувала скандальний номер в новорічному концерті “Кварталу”.

А акторка студії “Квартал 95” Ірина Гатун, яка виконала роль переселенки зі Скадовська, записала відео, у якому перепросила у тих, кого образили подібні жарти. Але тільки у них, бо є ще й інші.

Свої вибачення акторка Ірина Гатун опубліковала у соцмережі.

https://cdn.membrana.video/OBZ/b08cc23a-mobile.mp4

“Суть номера була в тому, що українці зобов’язані говорити рідною мовою”, – пояснила вона і звернулася до українців, яких обурив її сценічний образ.

“Перед тими, кого це образило я прошу вибачення, щирі. Але тим проплаченим тварям, які спеціально піднімають хейт, я хочу сказати, що ви та ваш Путін – х**ло”, – додала Гатун.

Exit mobile version