Дружину Буданова і ще кількох спеців ГУР по РФ труїли миш’яком і ртуттю (ВІДЕО)


16:0828.11.2023

Дружину очільника ГУР Міноборони України Кирила Буданова отруїли ртуттю і миш’яком. Крім неї постраждали ще кілька працівників ГУР.

Про це в ефірі NV повідомив, генерал-лейтенант, голова Служби зовнішньої розвідки у 2020−2021 роках, начальник ГУР у 2015−2016 роках Валерій Кондратюк.

За його словами, Путін таким чином мститься за приниження, яке він отримує в цій війні. Удари дронів ГУР по Кремлю, рейди по тилах РФ – це все є причиною головного болю спецслужб РФ.

Кондратюк також сказав, що отруїли не тільки дружину Буданова Маріанну, і мова не про охоронців, а про кількох співробітників ГУР, які відповідальні за операції щодо Росії.

“Сам Кирило Буданов та співробітники ГУР є постійними цілями для російських спецслужб. Завдати удару по менш захищених цілях — рідних працівників — це теж один із методів, який сьогодні використовується російськими спецслужбами. Маю закриту інформацію, яка ще не була відома. Сталося отруєння важкими металами. Під час здавання аналізів було виявлено такі метали як миш’як і ртуть. Їхнє виведення з організму вимагає певного часу”, — сказав Кондратюк.

Він додав, за фактом отруєння співробітників ГУР має бути відкрите кримінальне провадження за статтею — злочин проти людяності.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube