Site icon inshe.tv

«Золотий Хрест» та нагородна зброя: відео бою, за який солдата 92-ї бригади Руслана Зубарева особисто нагородив Валерій Залужний (ВІДЕО)

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний особисто нагородив старшого солдата 92 ОМБр ім.І.Сірка Руслана Зубарева «Золотим Хрестом» і нагородною зброєю.

Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці, передає Інше ТВ.

«Мав честь нагородити старшого солдата 92-ї окремої механізованої бригади ім. Івана Сірка Руслана Зубарєва почесною нагрудною відзнакою «Золотий Хрест» та вручити йому заслужену нагородну зброю. Руслан відбив атаку переважальних сил противника, проявив звитягу та мужність у бою. Вдячний кожному, хто боронить Батьківщину від окупанта», – йдеться в дописі Валерія Залужного.

«Золотий Хрест» та нагородна зброя: відео бою, за який солдата 92-ї бригади Руслана Зубарева особисто нагородив Валерій Залужний (ВІДЕО) 1
«Золотий Хрест» та нагородна зброя: відео бою, за який солдата 92-ї бригади Руслана Зубарева особисто нагородив Валерій Залужний (ВІДЕО) 3

Командування Сухопутних військ ЗСУ розмістило відео цього бою, про який говорив Головнокомандувач ЗСУ, ще 20 днів тому. Але це такий випадок, що треба нагадати.

«Солдат 92-ї механізованої бригади ЗСУ з позивним “Хижак” під час ближнього бою з росіянами у Луганській області. Ворожа штурмова група на БМП виїхала впритул до позиції, яку займало двоє наших воїнів, та намагалась миттєво захопити окоп. Атака відбита , хлопці вижили», – йдеться в дописі до відео.

Як повідомляло Інше ТВ, ЗСУ вже знищили більше 171 тис. росіян, що пришли з війною в Україну. Повні втрати ворога

Exit mobile version