Site icon inshe.tv

Путіна попереджають про те, що розвал Росії цілком ймовірний, але не це хвилює його найбільше

Путіна попереджають про те, що розвал Росії цілком ймовірний, але не це хвилює його найбільше 1

Про те, що є реальні ознаки розпаду РФ, якщо Путін залишиться при владі і далі буде вести свою дику зовнішню і внутрішню політику, попереджають диктатора вже власні експерти.

Про це пише Телеграм-канал Генерал СВР, відомий своїми інсайдами з кремлівських кабінетів.

“Учора президенту Росії Володимиру Путіну було представлено чергову аналітичну доповідь по лінії Ради Безпеки РФ. Доповідь представляв секретар Радбезу Микола Патрушев. Автори доповіді – експерти при Раді Безпеки, попереджають про можливий швидкий розвал країни.

Так, на їхню думку, першим на вихід зі складу Росії стоїть Республіка Татарстан. В елітах Татарстану на сьогоднішній день складається стійка думка, що кремлівське керівництво в Москві збирається фактично їх знищити, розчавивши і розтоптавши суб’єктність. Можливий заклик керівних еліт Татарстану до населення республіки підтримати суверенітет і вийти зі складу РФ буде сприйнятий здебільшого з натхненням. Ба більше, експерти Радбезу вважають, що значна частина представників силових структур Татарстану виступлять на підтримку суверенітету і будуть готові озброїти активну частину населення, яка виступає за відділення від Росії.

Разом із Татарстаном про вихід зі складу Росії можуть уже наступного року заявити Башкортостан і Чечня. На думку авторів доповіді, чеченські підрозділи, які беруть участь у СВО, здебільшого набувають бойового досвіду та вивчають можливості російських військових планувати й вести бойові дії, для того, щоб, якщо буде потреба, використати свої знання та досвід уже в протистоянні з російськими військами. Звісно, експерти вказують на можливість розпаду Росії лише в разі глибокої політичної кризи, але “вишенька на торті” цієї доповіді і є прогноз неминучої політичної кризи в другій половині наступного року, за умови, що Путін залишається при владі і процес транзиту так і не буде запущено до березня наступного року.
Ми вже неодноразово знайомили наших читачів із тезами доповідей президенту від експертів при Раді Безпеки РФ, ці люди високопрофесійні і помиляються вкрай рідко, у чому можна було багато разів переконатися. Путін не захотів обговорювати з Патрушевим доповідь і лише тільки ознайомився зі змістом. Найближчим часом готується черговий масований ракетний удар по Україні, і ця тема викликає у Путіна значно більший інтерес, ніж похмуре майбутнє, куди він упевнено веде країну. Тут президенту хочеться вирішити, коли почати використовувати іранські балістичні ракети, руки-то сверблять, а розпад країни почекає”, – сказано в повідомленні.

Exit mobile version