ДПС Миколаївщини: «Електронна черга» економить час та витрати!


18:4004.07.2024

Головне управління ДПС у Миколаївській області інформує, що податкова служба продовжує роботу у напрямку перетворення на цифровий сервісний орган та закликає платників податків користуватися електронними сервісами ДПС, які є доступними, зручними та безкоштовними у використанні.

За оперативною інформацією найпопулярнішими онлайн-сервісами серед громадян та підприємців є «Електронний кабінет платника податків» та мобільний застосунок «Моя податкова».

Нагадуємо, що Контакт-центром ДПС запроваджено дистанційний запис для отримання послуг у Центрах обслуговування платників – електронну чергу. Розглянемо детально як працює цей сервіс.

Для запису в електронну чергу до центрів обслуговування платників державних податкових інспекцій (далі – ЦОП) необхідно звернутись за телефоном «гарячої лінії» Контакт-центру ДПС 0-800-501-007, обрати напрямок натиснувши кнопку «6» (дзвінки безкоштовні зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів – за тарифами операторів мобільного зв’язку, щоденно (крім суботи та неділі) з 8 год. 00 хв. до 19 год. 00 хв., у п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 18 год. 00 хвилин). Далі обираєте адміністративну послугу та узгоджуєте зручні дату і час візиту до ЦОП.

Попередній запис до ЦОП, забезпечить можливість оперативного вирішення питань, не витрачаючи зайвого часу на очікування в черзі. 

Податковою службою запроваджено заходи для зворотного зв’язку з платниками після відвідування ними ЦОП (у тому числі, тих, які скористались інтерактивною чергою ДПС), зокрема, проводиться опитування клієнтів щодо якості наданої послуги електронної черги для подальшого врахування в роботі та покращення рівня обслуговування. 

Наразі на території України програмні комплекси з управління чергою використовуються у 420 Центрах обслуговування платників. За період з 01.12.2023 по 31.12.2023 працівниками Контакт-центру ДПС здійснено 1158 записів клієнтів до ЦОП.

Сервіс електронна черга розроблено задля комфорту платників податків! 

Тож бережіть себе, економе свій час та ресурси – користуйтеся електронними сервісами податкової служби!

Як повідомляло Інше ТВ, Понад 10 млрд. грн. – вагомий здобуток надходжень до бюджету у першому півріччі 2024 року, – ДПС Миколаївщини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube