Серед областей Миколаївщина вийшла на І місце за приростом доходів загального фонду місцевого бюджету – +30,5% (ІНФОГРАФІКА)


21:4304.07.2024

У І півріччі 2024 року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 208,7 млрд грн, що на 40,4 млрд грн більше ніж у І півріччі 2023 року (у співставних умовах).

Приріст доходів загального фонду місцевих бюджетів до такого ж періоду 2023 року зафіксовано у таких областях: Миколаївська (+30,5 %), Вінницька (+27,8 %), Закарпатська (+27,6 %), Київська (+27,3), а також у м. Київ (+35,8%).

Про це повідомили в Міністерстві фінансів України, передає Інше ТВ.

Збільшення доходів у цих областях пов’язано, зокрема, з тим, що у ці регіони перемістилися здебільшого внутрішньо переміщені особи та бізнес із територій, де ведуться або велися бойові дії, або з територій, які були чи є тимчасово окупованими рф.

Відповідно, найменший показник доходів виявлено в областях, де проходять активні бойові дії або території яких були чи є тимчасово окупованими рф, зокрема в Донецькій, Запорізькій, Луганській та Херсонській областях.

Завдяки швидкій адаптації до воєнного стану підприємств, органів державної влади та місцевого самоврядування вдалося забезпечити збільшення доходів загального фонду місцевих бюджетів на 24% у порівнянні з І півріччям 2023 року.

Серед областей Миколаївщина вийшла на І місце за приростом доходів загального фонду місцевого бюджету - +30,5% (ІНФОГРАФІКА) 1
Серед областей Миколаївщина вийшла на І місце за приростом доходів загального фонду місцевого бюджету - +30,5% (ІНФОГРАФІКА) 3

Як повідомляло Інше ТВ, Понад 10 млрд. грн. – вагомий здобуток надходжень до бюджету у першому півріччі 2024 року, – ДПС Миколаївщини



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube