Україна прагне перейти на прямі контракти з виробниками озброєння – Міноборони


19:3727.06.2024

Україна прагне перейти на прямі контракти з виробниками озброєння, повідомляє пресслужба Міністерства оборони України за підсумками зустрічі заступника міністра оборони України Дмитра Кліменкова з представниками австралійської компанії Electro Optic Systems (EOS), пише Iнтерфакс.

“Україна продовжує активно працювати над модернізацією своїх оборонних можливостей та розширенням міжнародного співробітництва. Перехід на прямі контракти з виробниками озброєння дозволить знизити залежність від посередників та підвищити нашу обороноздатність”, – заявив Кліменков під час зустрічі з віцепрезидентом із продажу та розвитку бізнесу EOS Defence Systems Скоттом Хіксом і віцепрезидентом із глобального продажу та маркетингу EOS Defence Systems Марком Ессігом.

Під час зустрічі було обговорено питання співпраці в галузі оборонних технологій та можливості взаємодії між Україною та EOS Defence Systems. Крім того, австралійська сторона висловила бажання локалізувати виробництво в Україні.

Австралійська компанія EOS Defence Systems спеціалізується на технологіях, що дають змогу інтегрувати системи озброєнь у широкий перелік платформ сухопутного та морського використання. Зокрема, серед продуктів фірми – рішення для боротьби з безпілотними літальними апаратами та наземними цілями.

Читайте: У Міноборони пояснили, чому проти продовження термінів оновлення даних до 150 днів



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube