Site icon inshe.tv

На Миколаївщині відновили роботу повітряної лінії 35 кВ, що була пошкоджена 2022 року (ФОТО)

На Миколаївщині відновили роботу повітряної лінії 35 кВ, що була пошкоджена 2022 року. Для цього енергетики усунули майже 250 пошкоджень.

Про це повідомили в АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

Як інформують в «Миколаївобленерго», у безпосередній близькості до цієї повітряної лінії знаходилися позиції ворога. Після деокупації на цій землі буквально не залишилося живого місця. В тому числі це стосується і енергетичного обладнання – енергетики нарахували 232 пошкодження проводів повітряної лінії протяжністю 15 км, не кажучи вже про побиті опори та ізоляцію.

Місцеве населення, близько 3 тисяч домоволодінь, вдалося перезаживити завдяки повітряній лінії меншого класу напруги, але це було лише тимчасове рішення.

На початку 2023 року після обстеження лінії вибухотехніками бригади «Миколаївобленерго» приступили до ремонту ПЛ-35кВ. На жаль, це обернулося страшною трагедією – 8 лютого 2023 року, повертаючись з місця робіт, на протитанковій міні підірвався бригадний автомобіль, і водій Вадим Невечеря від отриманих травм наступного дня помер у лікарні.

Коли нарешті були отримані дозволи від вибухотехніків, бригади «Миколаївобленерго» приступили до відновлювальних робіт, які на сьогодні вже завершено – пошкоджене обладнання замінено або відновлено та знову введено в роботу, а споживачі заживлені за нормальною схемою, що забезпечує надійний та безперервний розподіл електричної енергії.

Як повідомляло Інше ТВ, Енергобезпека Миколаївщини – підсумки зими та пріоритети 2024 (ФОТО)

Exit mobile version