Роботодавці Миколаївщини перерахували на соціальні потреби 10,6 млрд грн єдиного внеску


18:4020.11.2023

У січні-жовтні 2023 року платники податків Миколаївщини перерахували до пенсійного та соціальних фондів 10,6 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок), що перевищує минулорічний показник майже на 1,5 млрд грн, або на 16%.

Про це повідомили в ГУ ДПС у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Зростання надходжень з єдиного внеску відбулося завдяки якісному адмініструванню податків, поліпшенню аналітичної роботи та сервісного обслуговуванню платників, а також завдяки проведенню цілеспрямованої роботи з роботодавцями щодо підвищення рівня оплати праці найманим працівникам, вжиттю заходів з детінізації доходів та легалізації зайнятості населення.

«Лише легальна робота передбачає належні відрахування коштів до бюджету. Саме тому з метою забезпечення соціальних гарантій громадян ДПС Миколаївщини на постійній основі здійснює контроль за дотриманням роботодавцями законодавства при виплаті заробітної плати та інших доходів працівникам», – підкреслюють податківці.  

Як повідомляло Інше ТВ, В. о. начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Роман Корнєв: «Легалізація заробітної плати забезпечує майбутнє працюючих громадян»



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube