У Рівному суд позбавив чоловіка права керування автомобілем на понад 56 років


19:5702.07.2024

Громадянина України, якого кілька разів позбавляли водійських прав за керування автомобілем у стані сп’яніння, але він системно не виконував рішення судів, позбавлено права керування автомобілем на понад 56 років. Про це повідомила Судово-юридична газета, пише Кореспондент.

Повідомляється, що суд приєднав невідбуті частини стягнень відповідно до постанов судів, які були винесені раніше, й остаточно застосував адміністративне стягнення у вигляді адміністративного арешту на строк 15 діб і позбавлення права керування транспортними засобами на строк 56 років 6 місяців і 14 днів.

Таке рішення ухвалив суддя Гощанського районного суду Рівненської області Петро Тишкун.

“Новий рекорд, чи радше антирекорд України”, – зазначив суддя.

Повідомляється, що з листопада 2023 року до 29 березня 2024 року водія п’ять разів різні суди притягували до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в 51 тис. грн і позбавлення права керування транспортним засобом на десять років, а 15 квітня його зупинили за кермом автомобіля Ford Escort з явними ознаками наркотичного сп’яніння.

Від проходження медичного огляду відмовився, і суд призначив йому стягнення вже у вигляді адміністративного арешту на 15 діб, і ще раз позбавив права керування транспортними засобами на 10 років, але цього разу додав і невідбуті частини колишніх п’яти стягнень. Так термін позбавлення права керування транспортними засобами зріс до 56 років 6 місяців і 14 днів.

Читайте: В Миколаєві затримали іноземця за спробу відкупитися після керування у стані сп’яніння (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube