У Дагестані стрілянина на абхазькому кордоні (ВІДЕО)


19:5423.06.2024

У російських містах Дербент та Махачкала Дагестані невідомі обстріляли синагогу, церкву та пост поліції. Є загиблі та поранені поліціянти. 

У неділю, 23 червня, невідомі обстріляли синагогу, церкву і наряд поліції у місті Дербенте, що у Дагестані. За даними росЗМІ, група невідомих з автоматичної зброї обстріляли синагогу та церкву. Інцидент стався близько 18:00 за місцевим часом.

Пізніше у соцмережах почали публікувати відео з масштабною пожежею у місцевій синагозі. За попередніми даними там відомо вже про дві жертви, ще одна особа була госпіталізована.

Імовірно, людей, які обстріляли православний храм у Дербенті було п’ятеро. Зловмисники пересуваються на білому Volkswagen Polo. У регіоні ввели план «Перехоплення».

Біля палаючої синагоги було виявлено труп чоловіка з простреленою головою. Ще одного чоловіка госпіталізували з опіками.

Пізніше голова Громадської спостережної комісії Дагестану Шаміль Хадулаєв повідомив, що під час нападу на православну церкву у Дербенті було вбито священника – 66-річному чоловіку перерізали горло.

Тим часом у Махачкалі обстрілу зазнав вуличний пост Дорожньо-патрульної служби росії. У місті загинув один поліціянт, також відомо про шістьох поранених правоохоронців. Водночас серед цивільних ніхто не постраждав.

Як пишуть російські Telegram-канали Baza та Mash, також стрілянина сталася на російсько-абхазькому кордоні біля річки Псоу. Попередньо, є вбитий та поранений

Читайте: Обстріляли синагогу, церкву та поліцію: у Дагестані повідомляють про серію нападів (ВIДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube