Житель Одещини запропонував хабар контррозвідникам СБУ, щоб позбавитись конкурента у любовному трикутнику


09:0115.06.2024

На Одещині при передачі грошей співробітникам СБУ затримали 51-річного жителя Ізмаїла. За даними поліції, чоловік за допомогою силовика хотів видворити з України свого конкурента у любовному трикутнику.

Про це 14 червня повідомили в пресцентрі поліції Одещини, пише Суспiльне.

51-річний ізмаїлець, як уточнили в поліції, запропонував двом співробітникам контррозвідки СБУ хабар у розмірі три тисячі доларів, щоб ті видворили з України 29-річного громадянина однієї з країн Африки, який живе в Одесі. За даними правоохоронців, цей чоловік був залицяльником знайомої ізмаїльця та його конкурентом у любовному трикутнику.

“При цьому зловмисник висунув вимогу надати йому підтверджуючі фото іноземця на прикордонному пункті та документів з інформацією щодо його заборони на в’їзд в Україну протягом трьох років”, — додали в поліції.

Чоловіка затримали після передачі грошей. Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. За це загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави, яким він скористався, уточнили в поліції.

Читайте: У Миколаєві на хабарі 10 тис.грн. затримали чоловіка – обіцяв знайомому «посприяти» в отриманні водійських прав



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube