У Миколаєві поліцейські повідомили про підозру місцевому мешканцю у вбивстві знайомого ще на початку січня


14:4131.03.2023

Подія сталась ще 6 січня. Тоді до відділення поліції №2 Миколаївського райуправління надійшло повідомлення про те, що в будинку по провулку Прогресивному лежить господар домоволодіння без ознак життя.

Судово-медичний експерт оглянув померлого та виявив на його тілі ножове поранення.

Правоохоронці встановили, що до скоєння вказаного злочину може бути причетний знайомий потерпілого, який напередодні перебував у нього в гостях та разом вони вживали спиртні напої.

Тоді ж з місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж, та направили його на експертне дослідження.

– Лише у результаті проведеного комплексу слідчо-оперативних заходів і співпраці з відділом кримінального аналізу та отриманих висновків експертиз, слідчі довели причетність чоловіка до вбивства товариша, – наголосив заступник начальника ГУНП – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

30 березня за процесуального керівництва прокуратури слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Слідчі за погодженням з прокурором направили в суд клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою.

Наразі розслідування триває, поінформували в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині під час сварки після випитого спиртного 61-річний чоловік зарізав 69-річного (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube