Site icon inshe.tv

Справа вже експоліцейського Миколаївщини, який допустив втрату речових доказів на суму понад 13 млн грн, пішла до суду

Справа вже експоліцейського Миколаївщини, який допустив втрату речових доказів на суму понад 13 млн грн, пішла до суду 1

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині правоохоронець допустив втрату речових доказів на понад 13 млн.грн. – ДБР повідомило йому про підозру (ФОТО).

Наразі його справа вже пішла до суду.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної прокуратури, передає Інше ТВ.

«Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього заступника начальника слідчого відділення одного із відділів поліції Головного управління Нацполіції в Миколаївській області за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам(ч. 2 ст. 367 КК України).

Слідством встановлено, що експоліцейський передав неналежній особі речові докази у кримінальному провадженні, а саме 613 110 кг насіння соняшника та 43 160 кг проса, на загальну суму понад 13 млн грн, що у подальшому призвело до їх втрати.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури», – йдеться в повідомленні Миколаївської обласної прокуратури.

Exit mobile version