Site icon inshe.tv

На Миколаївщині у двох чоловіків поліція вилучила корпуси гранат, підривачі, канабіс та прекурсори (ФОТО)

За незаконне зберігання зброї та наркотиків мешканцям Миколаївського району загрожує до семи років позбавлення  волі. Нині тривають експертні дослідження, після яких будуть прийняті подальші процесуальні рішення.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

Отримавши оперативну інформацію про те, що двоє чоловіків за місцем проживання зберігають наркотичні засоби, оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Миколаївській області ДБН НПУ та слідчі відділення поліції № 8 Миколаївського районного управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури провели низку санкціонованих обшуків у їхніх домоволодіннях. 

У помешканнях чоловіків 46-ти та 37 років поліцейські вилучили різноманітні колби, пробірки, пляшки, електронні ваги та майже 100 грамів прекурсорів, призначених для виготовлення амфетаміну та канабіс, а також дві гранати типу РГД-5, два підривачі до ручної гранати типу УЗРГМ.

Усе вилучене направлено на експертизу, за результатами якої вирішуватиметься питання щодо повідомлення чоловікам про підозру у скоєнні злочинів одразу за декількома статтями Кримінального кодексу України: незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин без мети збуту та у великих розмірах – ч. 2 ст. 309, та за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами – ст. 263 КК України. 

Санкції статей передбачають покарання до семи років позбавлення волі.

Триває слідство.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві поліцейські викрили місцевого мешканця з майже 0,5 кг канабісу – він його отримав поштовим відправленням (ФОТО)

Exit mobile version