Путін заявив, що підтримає Гарріс. Трамп сказав, що не знає тепер, плакати йому чи сміятись (ВІДЕО)


07:3306.09.2024

Президент Росії Володимир Путін у четвер, схоже, підтримав віце-президента Камалу Гарріс у президентських перегонах 2024 року проти колишнього президента Трампа.

Трамп це прокоментував так: «Він підтримав Камалу. Я не знаю, що саме говорити у зв’язку з цим. Не розумію, чи я ображений, чи він зробив мені послугу?» – сказав Трамп.

 Про це пише Foxnews.

ІншеТВ переклало цей текст, ми вважаємо, що мова йде про відверте глузування Путіна над політикою США. Отже, Foxnews дослівно пише таке:

-Згідно з численними повідомленнями, Путіна запитали під час Східного економічного форуму, який він відвідав на сході Росії, про те, як він ставиться до майбутніх виборів у США.

Російський президент, очевидно, посміхаючись разом з модератором заходу, сказав, що в кінцевому підсумку рішення має прийняти американський народ, але додав, що оскільки президент Байден підтримав Гарріс, «ми зробимо те ж саме, ми підтримаємо її».

«Вона сміється так виразно і заразливо, що це означає, що з нею все гаразд», – додав він.

ПУТІН СТВЕРДЖУЄ, ЩО ВІДДАЄ ПЕРЕВАГУ «БІЛЬШ ПЕРЕДБАЧУВАНОМУ» БАЙДЕНУ, А НЕ ТРАМПУ

На початку цього року Путін підтримав Байдена перед тим, як той вибув з перегонів, заявивши, що віддає перевагу Байдену, а не Трампу, оскільки він є більш передбачуваним кандидатом.

За словами Ребеки Коффлер, колишнього офіцера розвідки Міністерства оборони США і автора книги «Путінська книга», «росіяни насправді нікого не підтримують у традиційному розумінні».

«Якщо говорити про переваги, то Путін і його режим віддають перевагу Камалі як майбутньому президенту США, – каже Коффлер в інтерв’ю Fox News Digital. «Путін вважає, що може легко маніпулювати Гарріс, на відміну від Трампа, якого росіяни характеризують як непередбачуваного і складного для читання».

«Роблячи такі заяви, росіяни просто жартують над нами, зокрема над командою Гарріс, – додає Коффлер. «Це класична операція впливу, щоб вивести противника з рівноваги, висміюючи, дражнячи і догоджаючи йому, або, скоріше, роблячи вигляд, що догоджаєш».

Незважаючи на заяви Путіна про явну підтримку кандидатів від Демократичної партії, а не Трампа, американська розвідка продовжує вважати, що Путін віддав би перевагу другому президентству Трампа, згідно з доповідями, опублікованими на початку цього року.

ЧОМУ ПУТІН ВІДДАЄ ПЕРЕВАГУ ГАРРІС, А НЕ ТРАМПУ В БІЛОМУ ДОМІ

Як повідомляється, ця оцінка узгоджується з діями, санкціонованими Путіним під час виборів 2016 і 2020 років, коли було встановлено, що Росія брала участь у певному втручанні у вибори, проводячи дезінформаційні кампанії з метою підтримки кандидатури Трампа.

Згідно з розслідуванням виборів 2020 року, директор Національної розвідки США встановив, що «президент Росії Путін санкціонував, а низка російських урядових організацій проводила операції впливу, спрямовані на очорнення кандидатури президента Байдена і Демократичної партії, підтримку колишнього президента Трампа, підрив довіри громадськості до виборчого процесу і загострення соціально-політичних розбіжностей у США».

Росія заперечує своє втручання в будь-які вибори в США, хоча очевидна підтримка Путіним кандидатів від Демократичної партії та їхніх заявлених політичних позицій суперечить його стратегічним інтересам.

Трамп критично ставиться до підтримки США України в її війні проти Росії після вторгнення понад два з половиною роки тому, а його обраний напарник, кандидат у віце-президенти Джей Ді Венс, відкрито заявив: «Мене не дуже хвилює, що станеться з Україною в той чи інший спосіб».

Крім того, лідери НАТО залишаються стурбованими тим, як друге президентство Трампа може вплинути на військовий альянс, оскільки він припустив, що виведе американські війська з Європи – крок, який, як дехто побоюється, може дестабілізувати альянс і підбадьорити Путіна.

Трамп заявив, що у нього є план, як закінчити війну, якщо його оберуть, хоча він залишається небагатослівним щодо будь-яких конкретних політичних кроків для цього.

У четвер Путін заявив, що відкритий до мирних переговорів з президентом України Володимиром Зеленським, і сказав: «Якщо є бажання України продовжувати переговори, я можу це зробити».

Ці слова суперечать його попереднім заявам, коли він говорив про неможливість переговорів на тлі вторгнення України в Курськ.

Путін також припустив, що Бразилія, Індія або Китай могли б виступити посередниками в переговорах – умова, на яку Україна навряд чи погодиться, оскільки Китай допомагав Росії в її війні.

Нагадаємо також: Республіканці стурбовані, що Трамп не може влаштувати “ефективні атаки” на Гарріс



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube