Контрафактну каву, спеції і інші продукти під марками українських та світових брендів нечисті на руку ділки продавали на Миколаївщині та Херсонщині (ФОТО)


19:1829.05.2024

Ділки організували повний цикл виробництва контрафактної кави, спецій та інших продуктів українських та світових брендів з низькоякісної сировини. Ця діяльність могла негативно вплинути на стан здоров’я споживачів.

Про це повідомили в Нацполіції України, передає Інше ТВ.

Дохід від підпільної оборудки приносив «бізнесменам» близько мільйона гривень на місяць. Готову продукцію вони продавали оптом в інтернеті та у торговельних точках на ринках Миколаївської та Херсонської областей. Пробні зразки потенційним замовникам також розсилали через поштові відправлення.

Оперативники Департаменту стратегічних розслідувань встановили особи і роль кожного із злочинців в процесі виготовлення, пакування, зберігання, транспортування та збуту контрафакту. 

У результаті обшуків на складах, підпільних виробництвах і торговельних точках зловмисників слідчі Нацполіції вилучили лінію з виробництва та контрафактну продукцію на загальну суму 4,5 мільйонів гривень. 

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора п’яти учасникам злочинної групи слідчі повідомили про підозри за ч. 3 ст. 229 Кримінального Кодексу України – незаконне використання знака для товарів і послуг організованою групою, що завдало збитків в особливо великих розмірах.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві поліція викрила підпільні цехи з виготовлення фальсифікованого алкоголю – вилучено понад 6 тонн спиртовмісної речовини (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube