В Одесі буревій викорчовував дерева та трощив авто (ФОТО)


16:1621.04.2024

Вдень 21 квітня в Одесі пронісся потужний ураган, який супроводжувався зливою і сильним поривчастим вітром. У місті впали десятки дерев.

Мешканців закликали мінімізувати пересування вулицями міста. Про це пише Обозреватель.

Варто зазначити, що ураган розпочався на Одещині з ночі. Станом на 12:00 в обласному центрі зафіксовано падіння щонайменше 15 дерев та великих гілок. Комунальні служби працюють на місцях.

Також мерії зазначили, що за ніч було зроблено велику роботу, яка не дозволила сильному дощу підтопити вулиці міста. Крім того, чиновники звернулися до мешканців Одеси, особливо до людей похилого віку та городян з маленькими дітьми, з проханням мінімізувати своє пересування вулицями.

В Одесі буревій викорчовував дерева та трощив авто (ФОТО) 1 В Одесі буревій викорчовував дерева та трощив авто (ФОТО) 3 В Одесі буревій викорчовував дерева та трощив авто (ФОТО) 5

Водіїв у свою чергу закликали не залишати свої автомобілі на дорогах та тротуарах, адже транспортні засоби заважають роботі комунальної техніки.

Читайте: На Миколаївщині енергетики заживили всі населені пункти, знеструмлені внаслідок негоди: в яких умовах доводилось працювати (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube