Директор музичної школи, який став нацгвардійцем, дав у Миколаєві імпровізований концерт (ФОТО)


13:2627.06.2023

В Каштановому сквері Миколаєва відбувся концерт інструментального ансамблю під керівництвом гвардійця 19 Миколаївського полку охорони громадського порядку Південного ОТО Національної гвардії України Андрія Криворучко.

Про це повідомили в 19 Миколаївському полку охорони громадського порядку Південного ОТО НГУ, передає Інше ТВ.

В цивільному житті Андрій Криворучко – директор музичної школи. Але із перших днів повномасштабної війни він змінив інструмент на зброю – вступив до лав НГУ. Майже на півроку забув про музику й опанував нову військову спеціальність.

“Після початку повномасштабного вторгнення моє життя змінилось – я залишив музичний інструмент та став на захист своєї Батьківщини. Я швидко опанував військову справу, але моє серце та душа наповнені музикою та жагою сцени. Тому поза бойовою службою я намагаюсь виділити час на репетиції та іноді виступаю зі своїми учнями у центрі міста. Ми даруємо приємні емоції та трохи відволікаємо людей від війни. Музика – це найкраща психологічна терапія”, – розповідає гвардієць Андрій Криворучко.

Зараз більша частина поціновувачів його творчості – побратими-вояки. Але пощастило і містянам, які потрапили на нещодавній імпровізований концерт.

У Каштановому сквері для глядачів пролунали “Два кольори”, “Eight Days a Week”, “Someday My Prince Will Come” та інші відомі хіти. Містяни були в захваті від виступу, і з кожним номером оплески ставали гучнішими.

Як повідомляло Інше ТВ, У Миколаєві сказали «дякую» країнам, які прихистили українців (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube