В Москві помітили черговий вантажний літак із Тегерана – він належить перевізнику безпілотників (ФОТО)


10:4404.11.2022

Повідомляється, що Тегеран відреагував на заяву глави МЗС України Дмитра Кулеби про те, що для Ірану будуть наслідки за постачання зброї до Росії. Речник МЗС Ірану Нассер Канаані заявив, що Ісламська Республіка дотримується нейтралітету в конфлікті, а звинувачення України назвав “емоційними та голослівними”.

Також Канаані сказав, що Україна має пропозицію Ірану про те, щоб провести двосторонню технічну та експертну зустріч, на якій будуть розглянуті докази того, щоб російські дрони-камікадзе були поставлені Тегераном.

Зазначимо, що, як написав військовий кореспондент Андрій Цаплієнко в Telegram, 3 листопада до Москви прибув літак Іл-76. Повітряне судно належить компанії Pouya Air, яка є одним із головних перевізників іранських безпілотників.

В Москві помітили черговий вантажний літак із Тегерана - він належить перевізнику безпілотників (ФОТО) 1
В Москві помітили черговий вантажний літак із Тегерана - він належить перевізнику безпілотників (ФОТО) 5
В Москві помітили черговий вантажний літак із Тегерана - він належить перевізнику безпілотників (ФОТО) 3
В Москві помітили черговий вантажний літак із Тегерана - він належить перевізнику безпілотників (ФОТО) 6

“Вантажний літак Іл-76 іранської компанії Pouya Air сьогодні близько восьмої ранку приземлився в Москві. Літак швидко розвантажили. І вже другого дня Іл-76 вилетів у Тегеран”, — написав кореспондент.

Нагадаємо, в Ірані запропонували Україні провести “технічну та експертну” зустріч, щоб розглянути докази застосування російською армією дронів-камікадзе Shahed-136.

Про це йдеться на сайті іранського Міністерства закордонних справ. Так Тегеран відреагував на заяву глави МЗС України Дмитра Кулеби про те, що для Ірану будуть наслідки за постачання зброї до Росії. Речник МЗС Ірану Нассер Канаані заявив, що Ісламська Республіка дотримується нейтралітету в конфлікті, а звинувачення України назвав “емоційними та голослівними”.

Але, як написав військовий кореспондент Андрій Цаплієнко в Telegram, 3 листопада до Москви прибув літак Іл-76. Повітряне судно належить компанії Pouya Air, яка є одним із головних перевізників іранських безпілотників.

“Вантажний літак Іл-76 іранської компанії Pouya Air сьогодні близько восьмої ранку приземлився в Москві. Літак швидко розвантажили. І вже другого дня Іл-76 вилетів у Тегеран”, — написав кореспондент.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube