Про нас і рекламу

Інформаційне агентство Інше.ТВ» — це незалежний медіа-портал, який поєднує в собі одразу кілька напрямків.

Крім стрічки актуальних новин про події у світі, Україні та Миколаєві, суспільно-політичних матеріалів та відеосюжетів, ми готуємо проекти, розраховані на найширшу аудиторію. У тому числі й на людей, які втомилися від політики, більше цікавляться економікою Миколаєва та області, життям суспільства, особистісним розвитком, своїм домом та родиною.

Використання матеріалів авторського права Інше.ТВ

Використання власної інформації Інше.ТВ на інших електронних ресурсах дозволяється за умови обов’язкового розміщення активного гіперпосилання на оригінал матеріалу, що публікується.

Використання відео- та фото матеріалів дозволяється за умови збереження логотипу Інше.ТВ.

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах:

на Youtube
у Facebook
в Twitter
в Google+
Користувачі сайту можуть залишати коментарі та виставляти оцінки матеріалам сайту. Адміністрація ІншеТВ просить спочатку ознайомитись з такими документами:следующими документами:

ІА «ІншеТВ» приймає до публікації прес-релізи та іміджеві матеріали.

Разове розміщення прес-релізу/статті – 3500 грн. за кожні 3000 знаків (включаючи неповні) з можливістю розміщення у матеріалі до двох посилань на зовнішні сайти та до трьох зображень (ширина – 800 px, висота – до 1000 px). Можливе вбудовування відео, розміщеного на каналах Youtube.

Підготовка матеріалу з фоторепортажем із виходом кореспондента на місце події – 3000 грн. Орієнтовний час роботи на місці – до 2 години.

Рекламні та промо-матеріали позначаються написом «Розміщено на правах реклами». Матеріали передвиборної агітації позначені написом «На правах політичної реклами».

З приводу банерної реклами: банерні місця на сайті та ціни за розміщення надаються у відповідь на запит.