А вот министр инфраструктуры Омелян не удивлен “мажорным скандалом” в Николаеве: “В этом городе концентрация подонков на бюджетных потоках выше среднего”


07:1031.08.2016

Свое мнение по поводу последних николаевских событий – наглости очередных “мажоров” и бездействия полиции – высказал на своей странице в Фейсбуке и министр инфраструктуры Владимир Омелян. И это мнение довольно “концентрированное”.

“Щойно повернувшись з роботи, переглянув відео з поліцейськими і покидьками в центрі Миколаєва.
Відверто, не здивований, лишень обурений.
За останній місяць присвятив запуску ремонту дороги Миколаїв-Дніпро купу часу. Заради перетворення “дороги смерті” в нормальну мені довелося спілкуватися з низкою бандитів, авторитетів (причому не нації), представників всіх естеблішментів. Причому, з мого боку було щире і наївне бажання відремонтувати шлях, з їх – вкрасти і побільше.
Чомусь в цьому чудовому місті і області з прекрасними людьми концентрація покидьків на бюджетних потоках перевищує середнє по Україні.
Мені, як міністру, хотілося би просто призначити здібних людей у кришталево чисту систему і з насолодою спостерігати, як все справно працює. Натомість, доводиться займатися чорт зна чим чорт зна з ким, аби просто збудувати дороги, привести світових інвесторів у морські порти, завести лоукости, не дати зупинитися Укрзалізниці, просто не давати красти!
Дивний, звісно, збіг, що спершу починається мусолення на третьорозрядних сайтах питання відставки очільників МВС, а потім Криве Озеро і безвольна поведінка нової поліції. Вважатимемо, що це “співпадіння”, такий собі кармічний закон: одна біда притягує наступну.
Але, подумав про своє. Поки я займаюся реформами, хтось у державних підприємствах і відомствах, в моєму підпорядкуванні, продовжує красти, брехати, або просто нічого не робити, прикриваючись красивими гаслами чи пустими балачками.
І, так, це теж моя відповідальність. Тому, жодних компромісів.
Скоїв злочин – в тюрьму, нічого не робиш – на вихід. І байдуже, яке у тебе прізвище чи хто за тебе просить. У нас немає часу на вибір між тупим і ще тупішим. Все одно, відповідальність моя.
Краще пишатися з розумного, аніж червоніти за ідіота!”, – написал министр.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube