Все, що потрібно і до душі: в Миколаєві відкрився фірмовий магазин Київстар в новому форматі


13:0129.05.2017

Національний телеком-оператор продовжує розвиток власної торгівельної мережі, відкриваючи фірмові магазини. 27 травня в нашому місті на пр.Центральному, 71/1 відкрився другий магазин в новому форматі.

Магазин в Миколаєві, який без перебільшення можна назвати флагманом, – вже 201-й за рахунком магазин, відкритий за новою концепцією. А всього до кінця року кількість таких магазинів в країні збільшиться до 297-ми.

– Новий формат магазинів – це, в першу чергу, сучасний дизайн і бездоганна ергономіка простору. В центрі уваги – кліент, зручність та доступність, – каже менеджер зі зв’язків із громадськістю Київстар Юлія Дробишева.

Так, національний телеком-оператор цінує своїх клієнтів. Мобільним зв’язком Київстар користуються понад 26 мільонів українців, а близько 800 тисяч – фіксованим інтернетом. Не випадково індекс NPS (це показник лояльності клієнтів) у Київстар – найвищий на телеком-ринку.

Турбота, інновації і комфортне обслуговування може відчути кожен, хто звернеться до магазину Київстар. Окрім звичних для клієнтів консультацій, нові магазини пропонують широкий вибір мобільних пристроїв, аксесуарів до них, а також інноваційних гаджетів, таких, як, наприклад, окуляри віртуальної реальності, квадрокоптери чи гіроборди.

– Магазины Киевстар – это место, где клиенты получают качественный сервис, а также возможность приобрести современный девайс по цене Интернет-магазина. У нас всегда в центре внимания клиент, удобство и доступность. Открытая выкладка товара позволяет протестировать любое устройство, а также скорость мобильного 3G-Интернета от Киевстар, – говорить начальник відділу роздрібного продажу маркетингової дирекції Київстар Дмитро Солодовниченко.

Свято відкриття Київстар розділив з миколаївцями. Впродовж двох днів, 27 та 28 травня, городяни мали можливість взяти участь у вікторінах на знання історії національного оператора телекоммунікацій, отримати на згадку фотомагніт з власним портретом, побачити через virbox-teleport українські міста з висоти пташиного польоту, пограти в сферо. І, звісно ж, придбати нові смартфони, на які саме в ці дні діяли дуже «смачні» знижки.

Приємним сюрпризом до свята відкриття оновленого фірмового магазину Київстар стали і розіграші подарунків. Дев’ять миколаївців, які за ці два дні купили будь-який товар у цьому магазині, стали власниками вакуумної гарнітури, пауербанку чи смартфону Xiaomi Mi4. А подарунки – це не тільки завжди приємно, а й іноді й просто необхідно, як, наприклад, Андрію Алєніну, який отримав новий смартфон, – у нього в той ранок вкрали телефон, і він прийшов відновлювати картку.

Як кажуть, без коментарів. Тому що в магазинах Київстар є все, що потрібно і до душі.

1

2

3

4

5

6

7

8



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube